Even voorstellen…

Jong Amantius is het jeugdorkest met ongeveer 25 enthousiaste leden in de leeftijd van 9 tot 16 jaar.

Jong Amantius repeteert iedere donderdagavond van 18:30 tot 19:30 onder leiding van dirigent Brian Bonga. De slagwerkinstructie is in handen van Dennis Smits.

De Tambour-Maître van Jong Amantius is Tim van de Donk.

Street parades, concerten en taptoes

Jong Amantius verzorgt streetparades, concerten en taptoes.

Tijdens streetparades speelt Jong Amantius voornamelijk marsen, gecombineerd met popmuziek.

Tijdens concerten wordt door Jong Amantius een breed scala aan muziek gespeeld, afgestemd op de gelegenheid waar wordt gespeeld. Zo heeft Jong Amantius bijvoorbeeld opgetreden in de Efteling, waarbij een repertoire van Efteling-muziek ten gehore is gebracht.

Voor taptoes heeft Jong Amantius een aantrekkelijke show ingestudeerd. De huidige show van Jong Amantius heeft als titel “The sound of musicals”. Deze show bevat muziek van een aantal bekende musicals, zoals Mamma Mia, The Lion King, Grease, The Sound of Music en The Wizard of Oz.

De muziek van de show is gearrangeerd door Roeland Cleijne. De choreografie van de show is gearrangeerd door Martijn van Schadewijk. De showinstructie is in handen van Anthony van Zon.

Jong Amantius heeft de show inmiddels al verschillende keren succesvol uitgevoerd voor een groot publiek, onder andere tijdens de Taptoe in Den Bosch en tijdens de Nationale Taptoe in Ahoy! Daarnaast treedt Jong Amantius regelmatig ook samen met de Show- & Marchingband van Amantius op bij verschillende evenementen.

Onze Facebook-pagina

Bent u geïnteresseerd in onze optredens en activiteiten? Neemt u dan ook gerust eens een kijkje op onze facebook pagina https://www.facebook.com/jongamantius!

Orkest boeken voor uw evenement

Wilt u ons ook eens live tijdens uw evenement zien optreden? Informeert u dan alstublieft naar de mogelijkheden die Jong Amantius u kan bieden via marketing@amantius.nl.  Wij komen graag voor u optreden!

Repetitie bijwonen of lid worden van Jong Amantius?

Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via secretaris@amantius.nl.

Brian Bonga

Dirigent

Tim van der Donk

Tambour-Maître

Dolinda Franken

Coördinator