Sponsoring van Amantius is een zeer ‘sympathiek’ instrument. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product, of dienst dynamisch te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als financier van een van de snelst groeiende muziekverenigingen in ‘s-Hertogenbosch. Er is sprake van een wederzijds voordeel. Drumfanfare Amantius beseft dat maar al te goed. “Voor wat, hoort wat” zogezegd. Vandaar dat wij een sponsorbeleid hebben ontwikkeld dat uitgaat van u én onze belangen.

Het sponsorbeleid van Amantius beoogt een samenwerking waarbij we meer willen doen dan alleen over geld praten. We bespreken graag samen welke doel(en) u wilt bereiken met sponsoring, zodat we de best passende invulling kunnen bieden. Naast een taylor-made invulling zijn er ook standaard sponsor opties beschikbaar.

Sponsor resultaten zijn direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van de vereniging, maar vooral ook ‘fysiek’ in de vorm van communicatie-uitingen tijdens en voorafgaand aan de optredens van de diverse orkesten van Amantius en andere festiviteiten, zoals bijvoorbeeld De Taptoe ’s-Hertogenbosch, Amantius on Stage, Streetparades en diverse (landelijke) optredens. Drumfanfare Amantius biedt u volop mogelijkheden.

U krijgt LETTERLIJK een instrument in handen waarmee u uw bedrijf op een sympathieke manier op de kaart kunt zetten. Op deze pagina treft u logo’s aan van bedrijven die zich als sponsor aan Drumfanfare Amantius hebben verbonden.

Interesse? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via de button ‘Contact’. Alvast dank voor uw bijdrage.