Jong Amantius

Jong Amantius is het jeugdorkest van de vereniging, oftewel de toekomst van de vereniging. Zij verzorgen jaarlijks verschillende taptoes, streetparades en concerten. Het orkest telt +/- 25 leden in de leeftijd van 8 tot 16 jaar.

Show- & Marchingband Amantius

De Show- & Marchingband is het paradepaardje van de vereniging. Het orkest telt op dit moment +/- 55 leden in de leeftijd van 15 tot 60 jaar. Zij verzorgen onder andere taptoes, concerten en streetparades in binnen- en buitenland.

Stageband Amantius

De Stageband bestaat uit ex Show- & Marchingband leden, aangevuld met nieuwe Amantius leden. De stageband is het podiumorkest van de vereniging. Het orkest bestaat uit circa twintig leden.

Mini Amantius

Mini Amantius is het jongste orkest van Drumfanfare Amantius. Bij Mini Amantius is er een mix van repetities en exercities, waardoor leerlingen op een speelse manier kennis kunnen maken met het samenspelen en marcheren. Het orkest telt +/- 15 leden in de leeftijd tussen 7 en 15 jaar oud.

AmantiusSlag!

AmantiusSlag is een slagwerk orkest bestaande uit mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Elke donderdagavond repeteert AmantiusSlag en hebben zij samen de grootste lol. Het orkest telt +/- 7 leden in de leeftijd tussen 10 en 58 jaar oud.

Instrument spelen?

Altijd al een muziekinstrument willen spelen? Word dan lid van Amantius.

Orkest Boeken?

Wilt u een orkest boeken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Sponsor Worden

Wilt u sponsor worden van Amantius? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.